Prijzen fotoshoots

Het is zeker niet mijn bedoeling om een volledige lijst van alle mogelijke combinaties fotoshoot en fotoformaten op te sommen, maar deze lijst geeft u zeker al een idee van wat mogelijk is aan welke prijs. Ik zal ook proberen regelmatig wat aan deze lijst te werken :-). Voor een prijs op maat kunt u mij uiteraard altijd contacteren, bij voorkeur per mail.

Fotoshoots

basic fotoshoot studio ± 1 uur € 60


Afdrukken / vergrotingen / nabestellingen

13 x 18 + € 4
20 x 30 + € 9
30 x 45 + € 18
40 x 60 + € 31
50 x 75 + € 43

In de prijs van de vergrotingen zit de professionele nabewerkingen van kleur, contrast, kleine retouches,... inbegrepen! Grotere afdrukken vereisen en krijgen een hogere afwerking. (levertijd tot 20x30 max. 1week en groter max 2 weken.)

Digitale afgewerkte bestanden op CD of mail. (per foto)

Scherm Res. 1+ € 45+ € 3.59+ € 3
Med. Res. 1+ € 163+ € 136+ € 10
Max. Res. 1+ € 283+ € 226+ € 19

In de prijs van de digitale afgewerkte bestanden zit de professionele nabewerkingen van kleur, contrast, kleine retouches,... inbegrepen! De hogere resoluties vereisen en krijgen een hogere afwerking. Per foto reken je uiteraard enkel de prijs van de hoogste resolutie die je wenst, de kleinere versies worden automatisch bijgesloten. (levertijd enkele dagen.) Resoluties : Voorbeelden binnenkort online.
Scherm resolutie : ideaal voor het gebruik op je eigen website of facebook, msn, netlog,...
Medium resolutie : ideaal voor afdrukken tot 13x18, eventueel 20x30 en beeldvullend bekijken op computer of websites.
Maximale resolutie : Voor grote afdrukken en hele hoge scherm resoluties. De hoogste resolutie waarin de foto's gemaakt zijn.

Digitale onafgewerkte bestanden ?

Afwerking van foto's is iets waar ik persoonlijk veel belang aan hecht en zijn een essentieel onderdeel van mijn fotografie. Onafgewerkte foto's verkopen is voor mij als een banketbakker die halfbakken taarten verkoopt zonder garnituur, daar zet ik mijn naam niet onder. Na een fotoshoot is er voldoende tijd om de foto's te beoordelen en te kiezen om verder af te werken. Eventueel kan er een digitale contactsheet gemaakt worden om een overzicht te hebben van de gemaakte opnames (voorbeeld binnenkort online). Indien je op zoek bent naar een fotograaf om nadien met een CD-rom met 50 of 100 foto's naar huis te gaan, dan ben ik allicht de persoon niet die je zoekt.Speciale Combinaties

Posterbabe shoot + poster 30 x 45
meer info binnenkort
€ 95
Fotoshoot elfje + poster 40 x 60
meer info binnenkort
€ 160
: : Veelgestelde vragen : : Prijzen : :
Fotograaf Maarten Callebert - 9000 Gent - fotograaf@callebert.com